Értékek

Szeretem a közös munkát az értékekre építeni. Azok az értékek, melyek mentén te élsz, mozogsz, meghatározzák a céged értékeit, az emberi kapcsolataid.

Ezek jóval többek, mint jól csengő szavak az irodád falán, melyek ott ezzel feledésbe is merülnek. Ezek átjárják a mindennapjaid. Ha tisztában vagy velük, és nemcsak beszélsz róla, hanem éled is, akkor hiteles vagy, példát mutatsz.

Olyan embereket veszel fel a csapatodba, akikkel ezen értékek mentén bizalomra épülő együttműködés tud kialakulni. Ez egy hatékony és jókedvű munka alapja.

Ezek az értékek meghatározzák a kapcsolataidat az üzlettársaiddal, ügyfeleiddel. Ezek jelentik egy hosszú távú partneri kapcsolat és elköteleződés alapjait, mely minden érintett számára gyümölcsöző.

Fontos, hogy amit csinálsz, az veled rezegjen együtt. Fontos, hogy megértsd, ha valami nem illik oda, akkor az többnyire azért van, mert ütközik a számodra fontos értékekkel, és azt akkor jobb elengedni.
Ha pl. neked fontos a precizitás, ne akarj egy olyan kollégát megtartani, akinek fél év alatt nem sikerült egyetlen feladatot sem határidőre teljesíteni. Nem fog működni. Engedd el. Hidd el, mindkettőtöknek jobb lesz.

Szeretem a közös munkát az értékeknek a tudatosításával kezdeni. Hatalmas kincs, ha ezeknek a tudatában vagy és hatalmas segítség nekem, hogy a mindennapi feladataidban ezek mentén tudjalak támogatni a te megoldásaid megtalálásában.

#értékek #atemegoldasod

Scroll to Top