Rólam

Tóth Petra

üzleti mentor, tanácsadó

Az MSc közgazdász diplomámat 2001-ben szereztem Pécsett marketing szakirányon. Az egyetem után mindjárt vezetői pozícióba kerültem egy nemzetközi vállalatnál. Bár a cég 18 évig ugyanaz volt – ami ma már ritkaságszámba megy – a terep és a kihívások folyamatosan változtak és folyamatos megújulásra és fejlődésre késztettek.

Dolgoztam együtt 7 vezetőtárssal, 45 kollégával, 7 országban. Vettem részt projektekben és vezettem is azokat. Ráhatásom volt az értékesítési és marketingstratégiára és az eredményekre. Tettem mindezt azzal a küldetéssel, hogy a kollégáim a lehető legjobbat tudják kihozni magukból.

Ma erre a tapasztalatra és tudásra építve segítlek Téged mentorként és tanácsadóként, hogy megtaláld a gyakorlatban működő megoldásaid egy-egy élethelyzetre, kihívásra.

Azt mondják minden vezetőnek szüksége van egy mentorra, és nemcsak akkor, ha elakadása van. Azt is mondják, hogy a legjobb, ha olyan mentort, tanácsadót választasz magad mellé, aki már járt ott, ahol Te, és akivel nem utolsó sorban hasonló az értékrendetek.

Gondolkodjunk együtt és találjuk meg a Te megoldásod!

Végzettségeim

  • MSC KÖZGAZDÁSZ Pécsi Tudomány Egyetem, 2001
  • DAS LEADERSHIP TRAINING Management Centrum Schloss Lautrach, 2016
  • MODERÁCIÓ ÉS PREZENTÁCIÓ Profil Training, 2005
Scroll to Top